Rahsia sulit kerajaan Malaysia

by sazali yusof | 5:29 AM in |

Share

Creative Youth Blog Program
 

Salam seantero Malaysia.. saya tak tau la..  apa tangapan korang semua bila bace tajuk entry nih.. but in realty bendanih boleh dikatakan betul.. walaupun entry kali ini macam lari konsep.. but demi perjuangan konsep marketing macamni adakalanya diperlukan.. ahaks,,

Baik.. Sempena Hari Belia Negara 2010 bertempat di PutraJaya pada 14-16 Mei ini.. Kementerian Belia dan sukan telah mengenakan tema "Belia Kreatif Pemacu Pembagunan Negara" .. 

Kami adalah dari Information Technology Youth movement dimana di entry yang lepas saya ada buat review sikit pasal IYM nih.. sila rujuk Disini ye..

Ok.. sudah pasti ramai yang masih ragu-ragu dengan persatuan ini.. so untuk membuktikan bahawa ITYM adalah series kami sertakan gambar dengan menteri diatas.. dan bukti-bukti yang kukuh.. ramai yang tidak yakin dengan perjuangan ITYM..
biasalah.. bila kita buat sesuatu pasti ada cabaran kan.. but kami di ITYM tidah pernah letih dan mengalah untuk berjuang dan membawa anda semua menyertai kami.. 

Orang kata if nawaitu kita baik.. tuhan akan tolong kita..
so alhamdulillah.. sempena hari belia negara ini ITYM telah dilantik menjadi rakan kongsi kementerian untuk mengendalikan beberapa program dibawah cluster kreatif dan inovatif.. dan secra tidak langsung kami juga telah menjadi penaja untuk kementerian.. lihat bukti dibawah untuk lebih yakin..

Penerimaan watikah rakan kongsi oleh
yang amat berhormat Datuk Ahmad sabri cheek

Ramah mesra bersama Datuk

Wajah-wajah pejuang ITYM

blog tajaan ITYM
http://www.clusterkesenian.blogspot.com/

Baik.. tujuan entry ini ditulis adalah untuk menyeru smua blogger2.. untuk mendaftarkan blog anda dibawah kami.. dimana pada hari belia nanti ITYM akan menyediakan satu Booth pameran persatuan kami di hadapan menara KBS.. pameran ini adalah bertujuan untuk anda..!!

marilah bloggers.. kami mencari 50 buah blog yang mempunyai ciri-ciri yang menarik dari segi.. design, pengisian dan populariti.. program ini kami namakan sebagai

Creative Youth Blog 

Dimana blog-blog yang terpilih itu nanti kan diberi sijil penghargaan dari kementerian Belia Dan Sukan serta blog anda akan dipamerkan pada Booth pameran ITYM pada hari tersebut..
ini adalah satu peluang yang sangat hebat untuk anda.. kerana Yang amat berhormat menteri sudah mula nampak kepentinggan blogger didalam masyarakat.. disitu juga anda dapat mempromosikan blog korang.. apa yang korang perlu lakukan adalah..

  • Tuliskan sebuah entry mengenai ITYM dan satu harapan anda untuk kerajaan kepada golonggan  bloggermuda
  • tampilkan logo ITYM dibawah didalam entry tersebut..


  • Sertai kami sebagai ahli.. dengan melengkapkan borang keahlian besertakan URL blog anda.. dan download borang disini..!!
  • e-mail kan url post anda beserta borang keahlian di email berikut itym2007@yahoo.com 
  • pendaftran mestilah di submit selewat-lewatnya pada 11 mei 2010

Actually project ini adalah project last minit yang dibentangkan.. sebab itu kami sangat memerlukan blogger2 seperti anda..  dan maaf atas masa penyertaan teramat singkat..
 semua blog yang di submit akan dipamerkan di booth kami selama tiga hari berturut-turut..
 dan 50 blog yang terpilih akan di compile untuk diserahkan kepada Yang Amat berhormat perdana meneri kita Datuk seri Najib Tun Razak di hari tersebut..

Sebarang mklum balas akan direply selewat-lewatnya pada 13 mei 2010..
dan sebrang pertanyaan bolehlah comment di Facebook kami di
Information Technology Youth Movement


9 comments:

  1. rizputra7 on May 9, 2010 at 6:00 PM

    wow..dapat sijil tue..best2

     
  2. sazali yusof on May 10, 2010 at 6:20 PM

    maaf kepada sesapa yang x paham
    u all just buat satu entry menarik mengenai hari belia negara dan letakkn logo itym di post anda.. tajuk adalah bebas.. mengikut kreativiti masing2..

     
  3. DaHLia on May 11, 2010 at 1:17 AM

    saya dah join...dah tulis entry :)

     
  4. Shahrul Shaharuddin on May 11, 2010 at 2:01 PM

    This mine posting.. enjoy read! =)

    http://shahrulhairy.blogspot.com/2010/05/hari-belia-2010.html

     
  5. siti on May 11, 2010 at 2:45 PM

    saya dah tulis pasal itym.. tak pe kot.. tak bace komen la tadi.. baru perasan.. tak kisah la.. kan..
    -fiezaradzi.com-

     
  6. Mr Kamikaze on May 11, 2010 at 11:36 PM

    Arm join gak utk memeriahkan lg suasana walaupun blog x femes..hehehe

     
  7. Wan Perlis on May 12, 2010 at 11:00 PM

    alamak tahu last minit
    dah terlepas la

     
  8. Zikr the Jalanan Sepi Perantau on May 13, 2010 at 3:32 AM

    wah best2 :-)

     
  9. diraja22 on August 2, 2010 at 1:03 PM

    sijil je..

     
Bookmark and Share

Followers


ShoutMix chat widget
Creative Commons License