Share


Penghinaan yang menyesatkan dan melampau.. terhadap islam..!!


Salam seantero Malaysia..
Astagfirullah... wahai umat islam.. bukaklah mata dan mari kita cari budak yang buat penghinaan yang tidak boleh dimaafkan ini.. saya terjumpa link video ini di facebook rakan dan rasa amat terkejut apabila menonton video ini.. anda semua tontonlah sendiri.. dibawah ini..





Adakah dia ini islam..?? perkara ni tidak boleh dimaafkan.. saya menyeru kepada semua pihak agar kita siasat induvidu yang jahil ini dihadapkan kemuka pengadilan.. ini boleh menyesatkan umat islam dan menimbulkan huruhara..!!
video ini mengatakan bahawa islam itu tipu dan peristiwa israk dan mikraj itu palsu dan dongeng.. tambahan si jahil ni.. menghina nabi muhammad dengan mengatakan baginda menghisap ganja..

yang menyedihkan.. video ini dirakam oleh anak tempatan.. saya ulangi.. ANAK TEMPATAN.. dengan memaparkan bendera Malaysia di belakang tabir.... ini satu penghinaan yang tidak boleh dimaafkan..  amat menyedihkan sekali.. ini dirakamkan oleh rakyat Malaysia.. bangkitlah semua.. mari kita cari si jahil nih dan hukum dia... ini tidak boleh dimaafkan..!! 

Video ini diupload pada 01 may 2010.. dan sijahil nih menggunakan nickname islamMengarut  dan meninggalkan satu comment yang sial..!! ini ( Aku masih tak boleh faham macam mana manusia yang berakal boleh percaya akan cerita yang sebegini bodoh.)
Apa dah jadi nih.. Malaysia.. kamu dalam masalah.. mari kita sama-sama cari si jahil nih dan berikan hukuman yang seberat-beratnya..!!

AMARAN..!!  Kuatkan iman anda dan jangan terpengaruh dengan kata-kata sibodoh lagi jahil ini..!!

14 comments:

  1. Ismail Noh on May 3, 2010 at 6:10 AM

    Tahu takut lagi pengecut, sebab itu tutup muka..

     
  2. profnotetree on May 3, 2010 at 6:16 AM

    orang macamnih patut camapak kandang rimau bagi makan idup2..

     
  3. joegrimjow on May 3, 2010 at 6:24 AM

    flag je
    xyah sebar
    lagi banyak yg terpengruh nanti

     
  4. encikvirus on May 3, 2010 at 8:04 AM

    sian kat bdak yg wat vdeo neh..dia terlalu cetek knowledge ttd apa yg dia ckp..maybe disekelinling dia masyarakat yg mmg dah diracuni dengan pemikiran -ve..kalu post kat FB mmg abis kena bahan bdak neh..^^..btw..nice dakwah..

     
  5. Hasrol Nizam on May 3, 2010 at 8:13 AM

    bahaya info2 macam ni..buat nya org percaya~

     
  6. JoE ToRrEs Da BomB on May 3, 2010 at 1:23 PM

    die ni klau aku jmpe aku tmbak je....
    dhla nysahkan org..
    nk hsut2 lak...

     
  7. rizputra7 on May 3, 2010 at 5:45 PM

    aku sokong cakap joe...jom kita flag ramai2..

     
  8. profnotetree on May 3, 2010 at 5:59 PM

    budak ni baru upload 4 lagi video hina isalm.. jom ramai2 flag smua video dia nih

     
  9. h3r0 on May 3, 2010 at 10:28 PM

    kureng betul aku sokong sapa yg nk bunuh dia..

     
  10. impish_yatie on May 3, 2010 at 11:31 PM

    nilah padahnya bila ilmu tak setanding ngn pemikiran...pe nk jd la mereka ni..astagfirullahalazim...

     
  11. akuvision on May 4, 2010 at 1:16 AM

    Bila jiwa dan pedoman hidup tidak menjunjung rukun iman yang enam dan rukun islam yang lima inilah jadinya. Mula mempertikaikan kejadian Allah yang sudah pasti ketentuan NYA. Inilah yang orang katakan lahir sebagai islam dan mati sebagai kafir, jika dinasihati masih tidak taubat, wajib dibunuh!.

     
  12. zulkbo on May 4, 2010 at 10:46 AM

    salam..
    kallau berani tunjuk muka lah
    ni pakai macam "sakai" siap bertopeng

     
  13. e~car182 on May 4, 2010 at 5:38 PM

    kalau siapa yg tertipu tu,,nampak sgt iman lemah sbb apa yg penegecut ni ckp tak kuat pon,,

    dlm rukun iman kan dah ckp percaya menda ghaib,,salah satu tu syurga,,s0,nak watpe pertikaikan syurga tu?

    em,tayah layan org skt mental mcm ni,,

     
  14. l0veyd0veyd00 on October 13, 2010 at 9:27 PM

    dah kena delete.

     
Bookmark and Share

Followers


ShoutMix chat widget
Creative Commons License